İstanbulspor Kulübü Derneği

Vakfımız bu dönemde de Lisemiz ile İlköğretim Okulumuzun öğrenci ve mezunlarının bir spor kulübü bünyesinde spor yapmalarını sağlamak, sosyal davranışlarını geliştirmek ve aralarındaki bağlılığı bu yolla desteklemenin yanı sıra branşlardaki alt yapıyı güçlendirmek amacıyla İstanbulspor Kulübü Derneği’ne verdiği maddi ve manevi desteği sürdürmüştür. Vakfımızın 1 Eylül 2008-31 Ağustos 2009 tarihleri arasındaki maddi desteği, şartlı bağışlar hariç 149.650 TL’yi bulmuştur.

İELEV Bağışları          149.650 
Diğer Şartlı Bağışlar     54.920
Toplam                         204.570

Kulübün bünyesinde bulunan hentbol, amatör futbol, voleybol, bisiklet, masa tenisi, satranç, tenis ve eskrim şubelerinde ise çalışmalar daha mütevazı seviyelerde devam etmektedir. 

Bu sene de kulübümüzün açılış töreni, eski yıllarda olduğu gibi, 18 Ağustos 2009 tarihinde İstanbul Lisesi bahçesinde yapılmıştır. 

Amatör futbol takımı, 2.Amatör ligden 1.Amatör lige çıkma başarısını göstererek bu sezonda Süper Amatör lige çıkmayı hedeflemiştir. 

Basketbol şubesi ise A, genç ve yıldız takımları ile Bölgesel ligde yer almaktadır. 

Bisiklet takımı ise ulusal ve uluslararası birçok yarışmaya katılmış ve dereceler elde etmiştir. 

İstanbulspor Kulübü bünyesinde bir branş olarak faaliyetini sürdürmekte olan Sakarya İzci Oymağı’nın ismi Vakfımızın da girişimleriyle Türkiye Patent Dairesinden İstanbulspor Kulübü Derneği adına tescil edilmiştir.

Copyright © 2024, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı | Her Hakkı Saklıdır. | Site: İkipixel

Logo