İstanbulspor Kulübü Derneği

Vakfımız bu dönemde de Lisemiz ile İlköğretim Okulumuzun öğrenci ve mezunlarının bir spor kulübü bünyesinde spor yapmalarını sağlamak, sosyal davranışlarını geliştirmek ve aralarındaki bağlılığı bu yolla desteklemenin yanı sıra branşlardaki alt yapıyı güçlendirmek amacıyla İstanbulspor Kulübü Derneği’ne verdiği maddi ve manevi desteği sürdürmüştür. Vakfımızın 1 Eylül 2009-31 Ağustos 2010 tarihleri arasındaki maddi desteği şartlı bağışlar hariç 235.000 TL’yi bulmuştur:

İELEV                          235.000

Şartlı Bağışlar             62.010

Toplam                       297.010

Amatör futbol takımı, 1. Amatör Küme’de şampiyon olmuş ve Süper Amatör Lig’de mücadele etmeye hak kazanmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu’nun 3. Lig statüsünü değiştirmesi ile önümüzdeki sezondan itibaren futbol takımımız için profesyonel liglerde yeniden mücadele etme şansı doğmuştur.

Basketbol A Erkek Takımı ise, rakiplerinden çok daha küçük bütçelerle Bölgesel Lig’de şampiyon olarak, iki sezon önce çekildiği Türkiye Basketbol II. Ligi’ne çıkma başarısını göstermiştir.

Bisiklet takımımız da ulusal ve uluslararası birçok yarışmaya katılmış ve dereceler elde etmiştir.

Kulübümüzün yeni sezon açılış töreni, 07 Temmuz 2010 tarihinde İstanbul Lisesi bahçesinde yapılmıştır. Sezon açılışının eski yıllarda olduğu gibi lisemizde yapılması gerek sporcular gerekse açılışa katılan Sarı Siyahlılar arasında heyecan ve coşku yaratmıştır.

Gördüğünüz gibi, İstanbulspor Kulübü Derneği katıldığı amatör dallarda sınırlı olanaklarla elde ettiği sportif başarılarla göğsümüzü kabartmıştır. Tüm sporcu ve yönetici kardeşlerimizi gurur ve sevgiyle kucaklıyoruz.

Copyright © 2024, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı | Her Hakkı Saklıdır. | Site: İkipixel