Giriş

1 EYLÜL 2009 - 31 AĞUSTOS 2010 
DÖNEMİ 

FAALİYET RAPORU

Sayın Mütevellilerimiz, 

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı’nın 1 Eylül 2009- 31 Ağustos 2010 Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ile 31 Ağustos 2010 tarihli Bilanço ve Gelir/Gider Hesapları’nı, 1 Eylül 2010-31 Ağustos 2011 Bütçesini inceleme ve onaylarınıza sunar, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlarız. 

Yönetim Kurulumuz, bu dönemde Prof.Dr.Mahir Vardar’ın başkanlığında 14, Prof.Dr.Mehmet Şükrü Tekbaş başkanlığında 4 olmak üzere toplam 18 kez toplanmıştır. Bu toplantılarda zaman zaman Başkanlık Divanı Başkanı Mehmet Şuhubi, Başkan Vekili Çetin Alanya ve diğer üyelerin de katılımı ile alınan kararlar doğrultusunda Vakfımızı hedeflerine ulaştıracak çalışmaları gerçekleştirmiştir. 

Camiamızın birlik ve beraberliği için sürekli işbirliği içinde bulunduğumuz İstanbul Erkek Liseliler Derneği’nde Aralık 2009 tarihinde yapılan seçim sonucunda daha önceki dönemde Başkan Vekilliği yapmış olan Burak Yılmazcan (İEL 1977) Başkanlık görevini üstlenmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, bir önceki dönemde Başkanlık görevini başarıyla yerine getirmiş olan Alev Avınca’ya da teşekkürlerimizi sunarız. 

Bu yıl hepimizi derinden üzen olay hiç kuşkusuz ki, Mezunlar Derneğimizin ve Vakfımızın kurucularından, Vakfımızın Mütevelli Heyet Üyesi ve Şeref Başkanımız Emin Abdullah Özerol (İEL 1934) ağabey ile mütevellilerimiz Fikret Şevki Bulut (İEL 1942) ve Bülent Yücel (İEL 1957) ağabeylerin vefatları olmuştur. 

Emin Abdullah Özerol’un aziz hatırası için hazırlanan büstü Mütevelli Heyeti Toplantısı günü yapılacak törenle açılacaktır. 

Bu vesileyle değerli büyüklerimiz, sevgili Emin Abdullah, Fikret Şevki ve Bülent ağabeylerimize bir kere daha Allah’tan rahmet, ailelerine ve Sarı Siyahlı camiamıza başsağlığı dileriz. 

Copyright © 2024, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı | Her Hakkı Saklıdır. | Site: İkipixel

Logo