Giriş

1 EYLÜL 2008 - 31 AĞUSTOS 2009 
DÖNEMİ 

FAALİYET RAPORU

Sayın Mütevellilerimiz, 

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfının 1 Eylül 2008- 31 Ağustos 2009 Yönetim Kurulu Çalışma Raporu ile 31 Ağustos 2009 tarihli Bilanço ve Gelir/Gider Hesapları’nı, 1 Eylül 2009-31 Ağustos 2010 Bütçesini inceleme ve onaylarınıza sunar, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlarız. 

Yönetim Kurulumuz, bu dönemde Prof. Dr. Mahir Vardar’ın başkanlığında 18 kez toplanmıştır. Bu toplantılarda zaman zaman Başkanlık Divanı Başkanı Sayın Mehmet Şuhubi, Başkan Vekili Çetin Alanya ve diğer üyelerin de katılımı ile alınan kararlar doğrultusunda Vakfımızı hedeflerine ulaştıracak çalışmaları gerçekleştirmiştir. 

Sevgili okulumuz İstanbul Lisesinin kuruluşunun 125. Yılını çeşitli etkinliklerle kutladığımız bu yılda bizi derinden üzen olay hiç kuşkusuz ki, camiamızın dayanışma ve beraberliğinin simgesi olan Sarı Siyahlı armamızın yaratıcısı Orhan Omay (İEL 1938) ağabeyin vefatıdır. 

Merhuma saygımızın ve şükranımızın bir ifadesi olarak tüm camia kuruluşlarının ortak imzasıyla Hürriyet Gazetesi’nin 15 Eylül 2009 sayılı nüshasına başsağlığı ilanı verilmiştir. Ayrıca Adana’da yapılan cenaze törenine Vakfımız temsilcilerinin yanı sıra Sakarya İzci Oymağı temsilcileri de katılmışlardır. 

Bu vesileyle Orhan Omay ağabeye bir kere daha Allah’tan rahmet, ailesine ve Sarı Siyahlı camiamıza başsağlığı dileriz.

Copyright © 2024, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı | Her Hakkı Saklıdır. | Site: İkipixel

Logo