9 Aralık 2016

Olağan Genel Kurul Toplantımız Gerçekleşti

İELEV Mütevelli Heyeti Olağan Genel Kurul Toplantısı 20 Kasım 2016 Pazar günü İELEV Özel 125. Yıl İlkokulu ve Ortaokulu Orhan Öcalgiray Konferans Salonunda gerçekleşti.

Genel Kurul Toplantısına başlamadan önce geçtiğimiz Eylül ayında yeni binası açılan İELEV Özel Lisemiz için bir sınıf bağışında bulunan değerli mütevellimiz Abdullah Kiğılı’nın adının verildiği sınıf açılış töreni değerli mütevellilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Sınıf açılış konuşmasını Prof. Dr. Ata Anıl yaparken, törene mazereti nedeniyle katılamayan Abdullah Kiğılı adına teşekkür plaketi yakın arkadaşı Atalay Şahinoğlu’na takdim edildi.

Başkanlık Divanında Mehmet Şuhubi, Mehmet Ali Berkman ve Erol Evgin’in görev yaptığı Mütevelli Heyeti Olağan Genel Kurul Toplantısına 79 mütevellinin yanı sıra davetliler de katıldı. Vakfımızın faaliyetleri Ata Anıl, Erhan Erkut, Murat Yalnızoğlu ve Burak Kılanç tarafından sunuldu.

2016-2018 dönemi İELEV Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Ali İhsan İlkbahar’57 (Başkan), Prof. Dr. Recep Erhan Erkut’75 (Başkan Yardımcısı), Ahmet Murat Yalnızoğlu’75 (Genel Sekreter), Ahmet Berker Argun’85 (Sayman), Av. Refik Necdet Türkoğlu’72 (Üye), Şakir İşçi’75 (Üye), Can Dikmen’82 (Üye), Atilla Muzaffer Egeli’85 (Üye), Burak Kılanç’88 (Üye), Ferhat Keten’93 (Üye), Doç. Dr. Serhat Koloğlugil’98 (Üye).

Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Hamit Sedat Eratalar’70 (Başkan), Tan Egeli’88 (Başkan Yardımcısı) ve Doç. Dr. İbrahim Edin’92 (Üye) seçildiler.

Foto Galeri

Copyright © 2024, İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı | Her Hakkı Saklıdır. | Site: İkipixel